www.sociviews.com - Viral Social Media Content Viewer, Check Profiles, Hashtags, Posts


Showing Media For Hashtag #o2nosefilters


 • Најчест облик на алергија е поленската алергија која е позната како сезонски алергиски ринитис. Секој десетти човек има поленска алергија. Поленската алергија е болест на горните дишни патишта која се јавува сезонски (од март до јуни) кога во воздухот се наоѓаат честичките од поленот на тревите дрвата и коровите. Карактеристични симптоми се јадеж и солзење на очите,кивавица и секреција од носот. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Во едно пакување има 10 филтри и 1 travel case за носење во чанта, а може да ги најдете во 3 големини: S, M i L, имајќи предвид дека големината М одговара на 90% од популацијата. #springallergies #allergies#noseallergy#nosefilter #o2nosefilters #protected #breatheprotected #breathecleanair #air#cleanair #virus #bacteria #corona #covid_19 #takecareofyourself #healthylifestyle #health #pollution #stoppollution #staysafe #inhaleexhale #skopje #makedonija #MojaFarmacija

  Најчест облик на алергија е поленската алергија која е позната како сезонски алергиски ринитис. Секој десетти човек има поленска алергија. Поленската алергија е болест на горните дишни патишта која се јавува сезонски (од март до јуни) кога во воздухот се наоѓаат честичките од поленот на тревите дрвата и коровите. Карактеристични симптоми се јадеж и солзење на очите,кивавица и секреција од носот. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Во едно пакување има 10 филтри и 1 travel case за носење во чанта, а може да ги најдете во 3 големини: S, M i L, имајќи предвид дека големината М одговара на 90% од популацијата.#springallergies #allergies #noseallergy #nosefilter #o2nosefilters #protected #breatheprotected #breathecleanair #air #cleanair #virus #bacteria #corona #covid_19 #takecareofyourself #healthylifestyle #health #pollution #stoppollution #staysafe #inhaleexhale #skopje #makedonija #mojafarmacija

 • Sunday Question for Ya’ll: Can @nosefilters protect from a virus?!?! Yes, because they filter the particles you breathe which means if any of those particles come in carrying a virus, then they get stuck in the filter! Did you learn something new?!;) Xoxo, The Pink Hygienist #thepinkhygienist #nosefilters #o2nosefilters #happiness #rdh #virus #dentalhygienist #happiness

  Sunday Question for Ya’ll: Can @nosefilters protect from a virus?!?! Yes, because they filter the particles you breathe which means if any of those particles come in carrying a virus, then they get stuck in the filter! Did you learn something new?!;) Xoxo, The Pink Hygienist #thepinkhygienist #nosefilters #o2nosefilters #happiness #rdh #virus #dentalhygienist #happiness

 • A cough or sneeze droplet can project whatever pathogen you may have in your system into the air . While viruses and pathogens themselves are extremely small, when they come out in a cough or sneeze, they are contained in those much larger droplets. The viral droplets produced by a sneeze average 360 microns in size, while those produced by a cough average 8.35 microns . To learn how O2 Nose Filters can be a part of your personal protection plan, visit our website (link in bio) . #o2 #o2nosefilters #blockitorbreatheit #science #flu #cough #sneeze #pathogens #viraldroplets #virus #covid19 #coronavirus #stayhealthy #washyourhands #socialdistancing #physicaldistancing

  A cough or sneeze droplet can project whatever pathogen you may have in your system into the air . While viruses and pathogens themselves are extremely small, when they come out in a cough or sneeze, they are contained in those much larger droplets. The viral droplets produced by a sneeze average 360 microns in size, while those produced by a cough average 8.35 microns . To learn how O2 Nose Filters can be a part of your personal protection plan, visit our website (link in bio) .#o2 #o2nosefilters #blockitorbreatheit #science #flu #cough #sneeze #pathogens #viraldroplets #virus #covid19 #coronavirus #stayhealthy #washyourhands #socialdistancing #physicaldistancing

 • Инхалационите или респираторните алергени може да бидат од домашната средина (прашина, грини, мувла, животински влакна) или од надворешното опкружување (полен, трева, дрвја и коров). Симптомите може да бидат чешање во носот, кивање, отежнато дишење низ нос, јадеж, печење, солзење и црвенило на очите. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Во едно пакување има 10 филтри и 1 travel case за носење во чанта, а може да ги најдете во 3 големини: S, M i L, имајќи предвид дека големината М одговара на 90% од популацијата! #allergies#springallergies #polen#breatheprotected #breathecleanair #sneezing #PM2 #PM10 #virus #bacteria #covid_19 #corona #takecareofyourself #behealthy #cleanair #airpollution #pollution #o2nosefilters #nosefilter #natural #makedonija #skopje #MojaFarmacija

  Инхалационите или респираторните алергени може да бидат од домашната средина (прашина, грини, мувла, животински влакна) или од надворешното опкружување (полен, трева, дрвја и коров). Симптомите може да бидат чешање во носот, кивање, отежнато дишење низ нос, јадеж, печење, солзење и црвенило на очите. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Во едно пакување има 10 филтри и 1 travel case за носење во чанта, а може да ги најдете во 3 големини: S, M i L, имајќи предвид дека големината М одговара на 90% од популацијата!#allergies #springallergies #polen #breatheprotected #breathecleanair #sneezing #pm2 #pm10 #virus #bacteria #covid_19 #corona #takecareofyourself #behealthy #cleanair #airpollution #pollution #o2nosefilters #nosefilter #natural #makedonija #skopje #mojafarmacija

 • О2 филтрите за нос штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Додека воздухот поминува низ филтрите, сите честички се задржуваат за нив, наместо за вашите бели дробови и дишни патишта! Можете да ги најдете во аптеките на #Еурофарм #MojaFarmacija #corona #covid_19#protected #nosefilter #breatheprotected #breathecleanair #takecareofyourself #helth #behealthy #staysafe #o2nosefilters #makedonija #MojaFarmacija

  О2 филтрите за нос штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Додека воздухот поминува низ филтрите, сите честички се задржуваат за нив, наместо за вашите бели дробови и дишни патишта! Можете да ги најдете во аптеките на #Еурофарм  #mojafarmacija #corona #covid_19 #protected #nosefilter #breatheprotected #breathecleanair #takecareofyourself #helth #behealthy #staysafe #o2nosefilters #makedonija #mojafarmacija

 • As the coronavirus disease 2019 (COVID-19) spreads through countries and communities, there are several questions, theories, and preventative measures circulating as well. Most commonly, people think if they wear a face mask it will protect them from the virus, and this is not true. Many people have been stockpiling face masks, creating shortages and preventing those who need masks from having them available. . Stay aware of the latest information and best practices regarding COVID-19 by visiting the Centers for Disease Control & Prevention (CDC), World Health Organization (WHO), and the National Institutes of Health (NIH) sites. Fact check your information and WASH YOUR HANDS! . Click on the link in our bio to check out our latest blog post . #o2 #o2nosefilters #nosefilter #blockitorbreatheit #covid19 #coronavirus #washyourhands #cdc #who #nih #protectyourself #flu #cough #sneeze #factcheck #preventativecare

  As the coronavirus disease 2019 (COVID-19) spreads through countries and communities, there are several questions, theories, and preventative measures circulating as well. Most commonly, people think if they wear a face mask it will protect them from the virus, and this is not true. Many people have been stockpiling face masks, creating shortages and preventing those who need masks from having them available. . Stay aware of the latest information and best practices regarding COVID-19 by visiting the Centers for Disease Control & Prevention (CDC), World Health Organization (WHO), and the National Institutes of Health (NIH) sites. Fact check your information and WASH YOUR HANDS! . Click on the link in our bio to check out our latest blog post .#o2 #o2nosefilters #nosefilter #blockitorbreatheit #covid19 #coronavirus #washyourhands #cdc #who #nih #protectyourself #flu #cough #sneeze #factcheck #preventativecare

 • Ситните штетни честички во воздухот предизвикани од аерозагадувањето предизвикуваат голема штета по човечкото здравје. Загадувањето на воздухот зема огромен замав во светот, особено ситните честички PM10 и PM2.5, што се толку мали да може да навлезат во белите дробови и да предизвикаат сериозни здравствени проблеми,особено респираторни. Луѓето со срцеви и белодробни заболувања, децата и повозрасните лица се најмногу погодени од изложенос на загадувањето.Сепак и доколку сте здрави,при подолга изложеност може да се јават привремени симптоми. Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Во едно пакување има 10 филтри и 1 travel case за носење во чанта, а може да ги најдете во 3 големини: S, M i L, имајќи предвид дека големината М одговара на 90% од популацијата. #pollution #pollutionsolution #stoppollution #airpollution #air#cleanair #breatheprotected #breathecleanair #virus#bacteria #korona #flu#PM2 #PM10 #planetearth #kids #people #moms#nosefilter #filters #o2nosefilters #makedonija #MojaFarmacija #zagaduvanje

  Ситните штетни честички во воздухот предизвикани од аерозагадувањето предизвикуваат голема штета по човечкото здравје. Загадувањето на воздухот зема огромен замав во светот, особено ситните честички PM10 и PM2.5, што се толку мали да може да навлезат во белите дробови и да предизвикаат сериозни здравствени проблеми,особено респираторни. Луѓето со срцеви и белодробни заболувања, децата и повозрасните лица се најмногу погодени од изложенос на загадувањето.Сепак и доколку сте здрави,при подолга изложеност може да се јават привремени симптоми. Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Во едно пакување има 10 филтри и 1 travel case за носење во чанта, а може да ги најдете во 3 големини: S, M i L, имајќи предвид дека големината М одговара на 90% од популацијата.#pollution #pollutionsolution #stoppollution #airpollution #air #cleanair #breatheprotected #breathecleanair #virus #bacteria #korona #flu #pm2 #pm10 #planetearth #kids #people #moms #nosefilter #filters #o2nosefilters #makedonija #mojafarmacija #zagaduvanje

 • With cheaper flights and the internet inspiring us with bucket list places to visit, there has been a significant increase in the number of people packing their bags and taking of! . We think about the weather and our comfort when preparing for a trip, but we rarely consider our health and the air quality of the place we will be visiting . Checking the WAQI to monitor air quality is a great step, and wearing O2 Nose Filters while traveling can help to prevent the inhalation of air pollution without impeding your breathing ability or ruining your vacation photos! Check out our latest blog for more information (link in bio) . #o2nosefilters #nosefilters #o2 #blockitorbreatheit #travel #worldtraveler #airquality #airpollution #pollution #WAQI #vacation #bucketlist #packyourbags

  With cheaper flights and the internet inspiring us with 'bucket list' places to visit, there has been a significant increase in the number of people packing their bags and taking of! . We think about the weather and our comfort when preparing for a trip, but we rarely consider our health and the air quality of the place we will be visiting . Checking the WAQI to monitor air quality is a great step, and wearing O2 Nose Filters while traveling can help to prevent the inhalation of air pollution without impeding your breathing ability or ruining your vacation photos! Check out our latest blog for more information (link in bio) .#o2nosefilters #nosefilters #o2 #blockitorbreatheit #travel #worldtraveler #airquality #airpollution #pollution #waqi #vacation #bucketlist #packyourbags

 • О2 филтрите за нос штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Додека воздухот поминува низ филтрите, сите честички се задржуваат за нив, наместо за вашите бели дробови и дишни патишта! Можете да ги најдете во аптеките на #Еурофарм #MojaFarmacija #pollution #stoppollution#airpollution #air#breatheprotected #breathecleanair #behealthy #flu#fludeath #korona #cleanair #bacteria #nosefilter #o2nosefilters #PM2 #PM10 #takecareofyourself #earth #planetearth #people #moms #kids #health #pharmacy #skopje #makedonija

  О2 филтрите за нос штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Додека воздухот поминува низ филтрите, сите честички се задржуваат за нив, наместо за вашите бели дробови и дишни патишта! Можете да ги најдете во аптеките на #Еурофарм  #mojafarmacija #pollution #stoppollution #airpollution #air #breatheprotected #breathecleanair #behealthy #flu #fludeath #korona #cleanair #bacteria #nosefilter #o2nosefilters #pm2 #pm10 #takecareofyourself #earth #planetearth #people #moms #kids #health #pharmacy #skopje #makedonija

 • ❤️Protect yourself and the ones you love!❤️ . For Valentines Weekend, take 14% off a 10-Pack of any size on our website using the code loveo2 (link in bio - limit 2 per customer) . #nosefilters #blockitorbreatheit #o2 #o2nosefilters #flu #virus #germs #valentinesday #valentinesweekend #love #washyourhands #infectioncontrol #nasaldilation

  ❤️Protect yourself and the ones you love!❤️ . For Valentine's Weekend, take 14% off a 10-Pack of any size on our website using the code loveo2 (link in bio - limit 2 per customer) .#nosefilters #blockitorbreatheit #o2 #o2nosefilters #flu #virus #germs #valentinesday #valentinesweekend #love #washyourhands #infectioncontrol #nasaldilation

 • Заштитете се себе и вашите најмили со О2 филтрите за нос.Најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, РМ10 честички до 90%, РМ2,5 до 70% и алергени вируси и бактерии! Честичките од јаглерод се ослободуваат секој ден од воздухот, главно од согорување на фосилните горива. Се смета дека тие можат да имаат штетни ефекти врз бременоста, вклучително и зголемени спонтани абортуси и предвремено породување. Јаглеродни честички се пронајдени во плацентата кај жени изложени на загаден воздух во текот на бременоста.Истражувачите велат дека ова се првите докази дека плацентната бариера може да биде пробиена од честички што ги вдишуваат мајките.Малите честички може да предизвикаат значителни заболувања поврзани со плацентата. Плацентата е клучна за негување и поддршка на сите потреби на бебето. И функцијата и структурата на плацентата се важни, не само за растот и благосостојбата на бебето, туку и за мајката. #pollution #pollutionsolution #airpollution#air #cleanair #breatheprotected #breathecleanair #behealthy #healthylifestyle #o2nosefilters #stoppollution #takecareofyourself #planetearth #kids #moms #uterus #загадување #стопзазагадувањето #чиствоздух #скопје #MojaFarmacija

  Заштитете се себе и вашите најмили со О2 филтрите за нос.Најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, РМ10 честички до 90%, РМ2,5 до 70% и алергени вируси и бактерии! Честичките од јаглерод се ослободуваат секој ден од воздухот, главно од согорување на фосилните горива. Се смета дека тие можат да имаат штетни ефекти врз бременоста, вклучително и зголемени спонтани абортуси и предвремено породување. Јаглеродни честички се пронајдени во плацентата кај жени изложени на загаден воздух во текот на бременоста.Истражувачите велат дека ова се првите докази дека плацентната бариера може да биде пробиена од честички што ги вдишуваат мајките.Малите честички може да предизвикаат значителни заболувања поврзани со плацентата. Плацентата е клучна за негување и поддршка на сите потреби на бебето. И функцијата и структурата на плацентата се важни, не само за растот и благосостојбата на бебето, туку и за мајката.#pollution #pollutionsolution #airpollution #air #cleanair #breatheprotected #breathecleanair #behealthy #healthylifestyle #o2nosefilters #stoppollution #takecareofyourself #planetearth #kids #moms #uterus #загадување #стопзазагадувањето #чиствоздух #скопје #mojafarmacija

 • Вака изгледаат О2 филтрите за нос по поминати повеќе од осум часа изложеност на загаден воздух! Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Во едно пакување има 10 филтри и 1 travel case за носење во чанта, а може да ги најдете во 3 големини: S, M i L, имајќи предвид дека големината М одговара на 90% од популацијата. #pollution #pollutionsolution #stoppollution#air #airpollution #cleanair #breatheprotected #breathecleanair #o2nosefilters #nosefilter #staysafe #protected #earth #planetearth #kids #people #behealthy #healthylifestyle #pharmacy #MojaFarmacija #загадување #стопзазагадувањето

  Вака изгледаат О2 филтрите за нос по поминати повеќе од осум часа изложеност на загаден воздух! Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Во едно пакување има 10 филтри и 1 travel case за носење во чанта, а може да ги најдете во 3 големини: S, M i L, имајќи предвид дека големината М одговара на 90% од популацијата.#pollution #pollutionsolution #stoppollution #air #airpollution #cleanair #breatheprotected #breathecleanair #o2nosefilters #nosefilter #staysafe #protected #earth #planetearth #kids #people #behealthy #healthylifestyle #pharmacy #mojafarmacija #загадување #стопзазагадувањето

 • Fearing everything in the world is not practical, but mindfulness of potential lurking germs can help save your health in the long run . Click on the link in our bio to check out our latest blog and learn a little more about airborne infections and some preventative measures you can take (like washing your hands!) . #blockitorbreatheit #airborneinfections #airborneillnesses #infectioncontrol #prevention #nosefilters #o2 #o2nosefilters #germs #washyourhands

  Fearing everything in the world is not practical, but mindfulness of potential lurking germs can help save your health in the long run . Click on the link in our bio to check out our latest blog and learn a little more about airborne infections and some preventative measures you can take (like washing your hands!) .#blockitorbreatheit #airborneinfections #airborneillnesses #infectioncontrol #prevention #nosefilters #o2 #o2nosefilters #germs #washyourhands

 • Doctors offices, clinics, and urgent care rooms can be some of the most germ-ridden places where your already immunocompromised body can easily pick up other airborne infections in a room full of people coughing, sneezing, and wheezing . Most airborne infections are passed through aerosolized droplets when an infected person coughs or sneezes. O2 Nose Filters effectively block 90% of particles over 10 microns and 60% of particles over 2.5 microns. A sneeze droplet is 360 microns in size, and a cough droplet ranges between .69-15.9 microns . Wash your hands, dont touch your face, and breathe through your nose wearing O2! . #blockitorbreatheit #airborneinfections #airborneillnesses #flu #cough #sneeze #nosefilter #o2nosefilters #o2 #doctoroffice #clinic #immunocompromised #washyourhands #infectioncontrol

  Doctor's offices, clinics, and urgent care rooms can be some of the most germ-ridden places where your already immunocompromised body can easily pick up other airborne infections in a room full of people coughing, sneezing, and wheezing . Most airborne infections are passed through aerosolized droplets when an infected person coughs or sneezes. O2 Nose Filters effectively block 90% of particles over 10 microns and 60% of particles over 2.5 microns. A sneeze droplet is 360 microns in size, and a cough droplet ranges between .69-15.9 microns . Wash your hands, don't touch your face, and breathe through your nose wearing O2! .#blockitorbreatheit #airborneinfections #airborneillnesses #flu #cough #sneeze #nosefilter #o2nosefilters #o2 #doctoroffice #clinic #immunocompromised #washyourhands #infectioncontrol

 • New research shows that the consequences of air pollution can begin in utero, affecting both the mother and the baby . Click on the link in our bio to check out our latest blog which explores the research and risk factors before, during, and after pregnancy, and offers suggestions to minimize the effects of air pollution . #o2nosefilters #o2 #blockitorbreatheit #airpollution #pollution #pregnancy #pregnant #baby #health

  New research shows that the consequences of air pollution can begin in utero, affecting both the mother and the baby . Click on the link in our bio to check out our latest blog which explores the research and risk factors before, during, and after pregnancy, and offers suggestions to minimize the effects of air pollution .#o2nosefilters #o2 #blockitorbreatheit #airpollution #pollution #pregnancy #pregnant #baby #health

 • Recent studies have linked several health issues with pregnant mothers and their babies to air pollution exposure . There are a handful of ways you can limit your exposure to outdoor pollution, including wearing O2 Nose Filters! O2’s discreet in-nose design features electrostatic 3M material, which has been proven to reduce inhaled particulate matter by over 70% . If you haven’t tried O2, click the link in our bio to get your free (+S&H) sample pack to find the size that works best for you! . #o2nosefilters #o2 #blockitorbreatheit #airpollution #pollution #pregnancy #pregnant #baby #health #traffic #trafficpollution #3m

  Recent studies have linked several health issues with pregnant mothers and their babies to air pollution exposure . There are a handful of ways you can limit your exposure to outdoor pollution, including wearing O2 Nose Filters! O2’s discreet in-nose design features electrostatic 3M material, which has been proven to reduce inhaled particulate matter by over 70% . If you haven’t tried O2, click the link in our bio to get your free (+S&H) sample pack to find the size that works best for you! .#o2nosefilters #o2 #blockitorbreatheit #airpollution #pollution #pregnancy #pregnant #baby #health #traffic #trafficpollution #3m

 • Ситните штетни честички во воздухот предизвикани од аерозагадувањето предизвикуваат голема штета по човечкото здравје. Загадувањето на воздухот зема огромен замав во светот, особено ситните честички PM10 и PM2.5, што се толку мали да може да навлезат во белите дробови и да предизвикаат сериозни здравствени проблеми,особено респираторни. Луѓето со срцеви и белодробни заболувања, децата и повозрасните лица се најмногу погодени од изложенос на загадувањето.Сепак и доколку сте здрави,при подолга изложеност може да се јават привремени симптоми. Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Во едно пакување има 10 филтри и 1 travel case за носење во чанта, а може да ги најдете во 3 големини: S, M i L, имајќи предвид дека големината М одговара на 90% од популацијата. #airpollution #air#cleanair #breatheprotected #breathecleanair #pollution #pollutionsolution #o2nosefilters #health #behealthy #staysafe #skopje #загадување #стопзазагадувањето #чиствоздух #pharmacy #MojaFarmacija

  Ситните штетни честички во воздухот предизвикани од аерозагадувањето предизвикуваат голема штета по човечкото здравје. Загадувањето на воздухот зема огромен замав во светот, особено ситните честички PM10 и PM2.5, што се толку мали да може да навлезат во белите дробови и да предизвикаат сериозни здравствени проблеми,особено респираторни. Луѓето со срцеви и белодробни заболувања, децата и повозрасните лица се најмногу погодени од изложенос на загадувањето.Сепак и доколку сте здрави,при подолга изложеност може да се јават привремени симптоми. Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Во едно пакување има 10 филтри и 1 travel case за носење во чанта, а може да ги најдете во 3 големини: S, M i L, имајќи предвид дека големината М одговара на 90% од популацијата.#airpollution #air #cleanair #breatheprotected #breathecleanair #pollution #pollutionsolution #o2nosefilters #health #behealthy #staysafe #skopje #загадување #стопзазагадувањето #чиствоздух #pharmacy #mojafarmacija

 • Face masks are a common sight throughout Asia due to the increasing concerns around the ill-effects of air pollution. High population density, lack of infrastructure, rapid urbanization and industrialization, poorly regulated exhaust emissions for vehicles, and burning waste are just the tip of the iceberg . Filtered face masks and respirators can offer some protection, but that protection is very dependent on how well the fit your face. Click on the blog link in our bio to learn more . #o2nosefilters #nosefilters #o2 #breatheclean #pollution #airpollution #environmentalpollution #blockitorbreathit

  Face masks are a common sight throughout Asia due to the increasing concerns around the ill-effects of air pollution. High population density, lack of infrastructure, rapid urbanization and industrialization, poorly regulated exhaust emissions for vehicles, and burning waste are just the tip of the iceberg . Filtered face masks and respirators can offer some protection, but that protection is very dependent on how well the fit your face. Click on the blog link in our bio to learn more .#o2nosefilters #nosefilters #o2 #breatheclean #pollution #airpollution #environmentalpollution #blockitorbreathit

 • О2 филтрите за нос штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Додека воздухот поминува низ филтрите, сите честички се задржуваат за нив, наместо за вашите бели дробови и дишни патишта! Можете да ги најдете во аптеките на #Еурофарм #MojaFarmacija #pollution#stoppollution #airpollution #cleanair#breathecleanair #breatheprotected #o2nosefilters #health #behealthy #takecareofyourself #PM10#PM2.5 #planetearth #people#kids#moms#pharmacy #загадување #чиствоздух #скопје

  О2 филтрите за нос штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Додека воздухот поминува низ филтрите, сите честички се задржуваат за нив, наместо за вашите бели дробови и дишни патишта! Можете да ги најдете во аптеките на #Еурофарм  #mojafarmacija #pollution #stoppollution #airpollution #cleanair #breathecleanair #breatheprotected #o2nosefilters #health #behealthy #takecareofyourself #pm10 #pm2.5 #planetearth #people #kids #moms #pharmacy #загадување #чиствоздух #скопје

 • Some of the main culprits of environmental pollution include mining operations, burning fossil fuels (like coal and petroleum), increased use of insecticides, pesticides, and fertilizers in agricultural activities, and the use of toxic household cleaning products . Pollution ranges from 1-150 microns in size. O2 blocks 60% of particulates over 2.5 microns and 90% over 10 microns #blockitorbreatheit . #o2nosefilters #nosefilters #o2 #breatheclean #pollution #airpollution #environmentalpollution

  Some of the main culprits of environmental pollution include mining operations, burning fossil fuels (like coal and petroleum), increased use of insecticides, pesticides, and fertilizers in agricultural activities, and the use of toxic household cleaning products . Pollution ranges from 1-150 microns in size. O2 blocks 60% of particulates over 2.5 microns and 90% over 10 microns #blockitorbreatheit .#o2nosefilters #nosefilters #o2 #breatheclean #pollution #airpollution #environmentalpollution

 • Заштитете се себе и вашите најмили со О2 филтрите за нос.Најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, РМ10 честички до 90%, РМ2,5 до 70% и алергени вируси и бактерии! Честичките од јаглерод се ослободуваат секој ден од воздухот, главно од согорување на фосилните горива. Се смета дека тие можат да имаат штетни ефекти врз бременоста, вклучително и зголемени спонтани абортуси и предвремено породување. Јаглеродни честички се пронајдени во плацентата кај жени изложени на загаден воздух во текот на бременоста.Истражувачите велат дека ова се првите докази дека плацентната бариера може да биде пробиена од честички што ги вдишуваат мајките.Малите честички може да предизвикаат значителни заболувања поврзани со плацентата. Плацентата е клучна за негување и поддршка на сите потреби на бебето. И функцијата и структурата на плацентата се важни, не само за растот и благосостојбата на бебето, туку и за мајката. #cleanair #airpollution#air #pollution #pollutionsolution #stoppollution #health #breathecleanair #behealthy #protected #o2nosefilters #skopje #zagaduvanje #makedonija #pharmacy

  Заштитете се себе и вашите најмили со О2 филтрите за нос.Најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, РМ10 честички до 90%, РМ2,5 до 70% и алергени вируси и бактерии! Честичките од јаглерод се ослободуваат секој ден од воздухот, главно од согорување на фосилните горива. Се смета дека тие можат да имаат штетни ефекти врз бременоста, вклучително и зголемени спонтани абортуси и предвремено породување. Јаглеродни честички се пронајдени во плацентата кај жени изложени на загаден воздух во текот на бременоста.Истражувачите велат дека ова се првите докази дека плацентната бариера може да биде пробиена од честички што ги вдишуваат мајките.Малите честички може да предизвикаат значителни заболувања поврзани со плацентата. Плацентата е клучна за негување и поддршка на сите потреби на бебето. И функцијата и структурата на плацентата се важни, не само за растот и благосостојбата на бебето, туку и за мајката.#cleanair #airpollution #air #pollution #pollutionsolution #stoppollution #health #breathecleanair #behealthy #protected #o2nosefilters #skopje #zagaduvanje #makedonija #pharmacy

 • Додека воздухот поминува низ филтрите, сите честички се задржуваат за нив, наместо за вашите бели дробови и дишни патишта! При самото излегување од дома сме изложени на штетни гасови од сообраќајот и индустријата, на полен и прашина.Смогот се задржува во белите дробови бидејќи хемикалиите и токсините лесно патуваат во организмот. Кога вдишуваме смог наместо чист воздух се изложуваме на ризик од најразлични компликации и болести. Најголем дел од здравствените проблеми се резултат на присуството на PM 2.5 честички во воздухот, ситни честички кои се мешаат со крвта и влијаат на нивото на холестерол, што може да предизвика проблеми со срцето. Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). #airpollution #air#pollution #stoppollution#pollutionsolution #cleanair#staysafe#breathecleanair #health #behealthy #planetearth #nosefilter #o2nosefilters #protected#загадување #стопзазагадувањето #чиствоздух #makedonija #skopje #mojafarmacija #pharmacy

  Додека воздухот поминува низ филтрите, сите честички се задржуваат за нив, наместо за вашите бели дробови и дишни патишта! При самото излегување од дома сме изложени на штетни гасови од сообраќајот и индустријата, на полен и прашина.Смогот се задржува во белите дробови бидејќи хемикалиите и токсините лесно патуваат во организмот. Кога вдишуваме смог наместо чист воздух се изложуваме на ризик од најразлични компликации и болести. Најголем дел од здравствените проблеми се резултат на присуството на PM 2.5 честички во воздухот, ситни честички кои се мешаат со крвта и влијаат на нивото на холестерол, што може да предизвика проблеми со срцето. Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ).#airpollution #air #pollution #stoppollution #pollutionsolution #cleanair #staysafe #breathecleanair #health #behealthy #planetearth #nosefilter #o2nosefilters #protected #загадување #стопзазагадувањето #чиствоздух #makedonija #skopje #mojafarmacija #pharmacy

 • Ситните штетни честички во воздухот предизвикани од аерозагадувањето предизвикуваат голема штета по човечкото здравје. Загадувањето на воздухот зема огромен замав во светот, особено ситните честички PM10 и PM2.5, што се толку мали да може да навлезат во белите дробови и да предизвикаат сериозни здравствени проблеми,особено респираторни. Луѓето со срцеви и белодробни заболувања, децата и повозрасните лица се најмногу погодени од изложенос на загадувањето.Сепак и доколку сте здрави,при подолга изложеност може да се јават привремени симптоми. Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Во едно пакување има 10 филтри и 1 travel case за носење во чанта, а може да ги најдете во 3 големини: S, M i L, имајќи предвид дека големината М одговара на 90% од популацијата. #air#cleanair #breathe#breatheeasy #behealthy #staysafe #pollution #airpollution #stoppollution #polluted #nosefilters#o2nosefilters #cleanaireverywhere #mojafarmacija

  Ситните штетни честички во воздухот предизвикани од аерозагадувањето предизвикуваат голема штета по човечкото здравје. Загадувањето на воздухот зема огромен замав во светот, особено ситните честички PM10 и PM2.5, што се толку мали да може да навлезат во белите дробови и да предизвикаат сериозни здравствени проблеми,особено респираторни. Луѓето со срцеви и белодробни заболувања, децата и повозрасните лица се најмногу погодени од изложенос на загадувањето.Сепак и доколку сте здрави,при подолга изложеност може да се јават привремени симптоми. Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Во едно пакување има 10 филтри и 1 travel case за носење во чанта, а може да ги најдете во 3 големини: S, M i L, имајќи предвид дека големината М одговара на 90% од популацијата.#air #cleanair #breathe #breatheeasy #behealthy #staysafe #pollution #airpollution #stoppollution #polluted #nosefilters #o2nosefilters #cleanaireverywhere #mojafarmacija

 • Додека воздухот поминува низ филтрите, сите честички се задржуваат за нив, наместо за вашите бели дробови и дишни патишта! При самото излегување од дома сме изложени на штетни гасови од сообраќајот и индустријата, на полен и прашина.Смогот се задржува во белите дробови бидејќи хемикалиите и токсините лесно патуваат во организмот. Кога вдишуваме смог наместо чист воздух се изложуваме на ризик од најразлични компликации и болести. Најголем дел од здравствените проблеми се резултат на присуството на PM 2.5 честички во воздухот, ситни честички кои се мешаат со крвта и влијаат на нивото на холестерол, што може да предизвика проблеми со срцето. Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). #pollution #stoppollution #airpollution #airpollutioncontrol #nosefilters #staysafe #breathecleanair #air#cleanair#planetearth#healt#kids#people#o2nosefilters #pretectyourself #загадување #неседише #воздух #стопзазагадувањето #PM2.5 #pm10 #pharma#mojafarmacija #eurofarm#makedonija#фотонанеделата #инстаграмџии

  Додека воздухот поминува низ филтрите, сите честички се задржуваат за нив, наместо за вашите бели дробови и дишни патишта! При самото излегување од дома сме изложени на штетни гасови од сообраќајот и индустријата, на полен и прашина.Смогот се задржува во белите дробови бидејќи хемикалиите и токсините лесно патуваат во организмот. Кога вдишуваме смог наместо чист воздух се изложуваме на ризик од најразлични компликации и болести. Најголем дел од здравствените проблеми се резултат на присуството на PM 2.5 честички во воздухот, ситни честички кои се мешаат со крвта и влијаат на нивото на холестерол, што може да предизвика проблеми со срцето. Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). #pollution #stoppollution #airpollution #airpollutioncontrol #nosefilters #staysafe #breathecleanair #air #cleanair #planetearth #healt #kids #people #o2nosefilters #pretectyourself #загадување #неседише #воздух #стопзазагадувањето #pm2.5 #pm10 #pharma #mojafarmacija #eurofarm #makedonija #фотонанеделата #инстаграмџии

 • Вака изгледаат О2 филтрите за нос по поминати повеќе од осум часа изложеност на загаден воздух! Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Во едно пакување има 10 филтри и 1 travel case за носење во чанта, а може да ги најдете во 3 големини: S, M i L, имајќи предвид дека големината М одговара на 90% од популацијата. ​#pollution#air #airpollution #stoppollution #breathecleanair #cleanair#nosefilters #breatheprotected #planetearth #nature#behealthy #staysafe#people#kids#doctor#health#micronosefilters #o2nosefilters #pharma#pharmacy#фотонанеделата #инстаграмџии #загадување #воздух #загаденвоздух

  Вака изгледаат О2 филтрите за нос по поминати повеќе од осум часа изложеност на загаден воздух! Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Во едно пакување има 10 филтри и 1 travel case за носење во чанта, а може да ги најдете во 3 големини: S, M i L, имајќи предвид дека големината М одговара на 90% од популацијата. ​#pollution #air #airpollution #stoppollution #breathecleanair #cleanair #nosefilters #breatheprotected #planetearth #nature #behealthy #staysafe #people #kids #doctor #health #micronosefilters #o2nosefilters #pharma #pharmacy #фотонанеделата #инстаграмџии #загадување #воздух #загаденвоздух

 • Shoutout to @ataleoftwohygienists for letting me in on this secret...nose filters for the airplane ✈️ I won’t be catching ANYONE’S cold😉 #nosefilters #o2nosefilters

  Shoutout to @ataleoftwohygienists for letting me in on this secret...nose filters for the airplane ✈️ I won’t be catching ANYONE’S cold😉 #nosefilters #o2nosefilters

 • При самото излегување од дома сме изложени на штетни гасови од сообраќајот и индустријата, на полен и прашина.Смогот се задржува во белите дробови бидејќи хемикалиите и токсините лесно патуваат во организмот. Кога вдишуваме смог наместо чист воздух се изложуваме на ризик од најразлични компликации и болести. Најголем дел од здравствените проблеми се резултат на присуството на PM 2.5 честички во воздухот, ситни честички кои се мешаат со крвта и влијаат на нивото на холестерол, што може да предизвика проблеми со срцето. Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Додека воздухот поминува низ филтрите, сите честички се задржуваат за нив, наместо за вашите бели дробови и дишни патишта! #airpollution #pollution #pollutionfree #air#cleanair#breathecleanair #planetearth #people#kids#health #staysafe#PM2.5 #PM10#nosefilters #nosefilter #o2nosefilters #чиствоздух #загадување #стопзазагадувањето #мојафармација #pharmacy #takecare #children #фотонанеделата #инстаграмџии

  При самото излегување од дома сме изложени на штетни гасови од сообраќајот и индустријата, на полен и прашина.Смогот се задржува во белите дробови бидејќи хемикалиите и токсините лесно патуваат во организмот. Кога вдишуваме смог наместо чист воздух се изложуваме на ризик од најразлични компликации и болести. Најголем дел од здравствените проблеми се резултат на присуството на PM 2.5 честички во воздухот, ситни честички кои се мешаат со крвта и влијаат на нивото на холестерол, што може да предизвика проблеми со срцето. Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Додека воздухот поминува низ филтрите, сите честички се задржуваат за нив, наместо за вашите бели дробови и дишни патишта!#airpollution #pollution #pollutionfree #air #cleanair #breathecleanair #planetearth #people #kids #health #staysafe #pm2.5 #pm10 #nosefilters #nosefilter #o2nosefilters #чиствоздух #загадување #стопзазагадувањето #мојафармација #pharmacy #takecare #children #фотонанеделата #инстаграмџии

 • Ситните штетни честички во воздухот предизвикани од аерозагадувањето предизвикуваат голема штета по човечкото здравје. Загадувањето на воздухот зема огромен замав во светот, особено ситните честички PM10 и PM2.5, што се толку мали да може да навлезат во белите дробови и да предизвикаат сериозни здравствени проблеми,особено респираторни. Луѓето со срцеви и белодробни заболувања, децата и повозрасните лица се најмногу погодени од изложенос на загадувањето.Сепак и доколку сте здрави,при подолга изложеност може да се јават привремени симптоми. Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Во едно пакување има 10 филтри и 1 travel case за носење во чанта, а може да ги најдете во 3 големини: S, M i L, имајќи предвид дека големината М одговара на 90% од популацијата. #airpollution #pollution #stoppollution #cleanair#air#breatheclean #nosefilters#o2nosefilters #staysafe #pollutionfree #cleanairnow #pm2.5 #pm10 #skopje#фотонанеделата #инстаграмџии #чиствоздух #загадување #pharmacy #pharma#doctor#moms#kids#people#world#mojafarmacija

  Ситните штетни честички во воздухот предизвикани од аерозагадувањето предизвикуваат голема штета по човечкото здравје. Загадувањето на воздухот зема огромен замав во светот, особено ситните честички PM10 и PM2.5, што се толку мали да може да навлезат во белите дробови и да предизвикаат сериозни здравствени проблеми,особено респираторни. Луѓето со срцеви и белодробни заболувања, децата и повозрасните лица се најмногу погодени од изложенос на загадувањето.Сепак и доколку сте здрави,при подолга изложеност може да се јават привремени симптоми. Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Во едно пакување има 10 филтри и 1 travel case за носење во чанта, а може да ги најдете во 3 големини: S, M i L, имајќи предвид дека големината М одговара на 90% од популацијата. #airpollution #pollution #stoppollution #cleanair #air #breatheclean #nosefilters #o2nosefilters #staysafe #pollutionfree #cleanairnow #pm2.5 #pm10 #skopje #фотонанеделата #инстаграмџии #чиствоздух #загадување #pharmacy #pharma #doctor #moms #kids #people #world #mojafarmacija

 • Заштитете се себе и вашите најмили со О2 филтрите за нос.Најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, РМ10 честички до 90%, РМ2,5 до 70% и алергени вируси и бактерии! Честичките од јаглерод се ослободуваат секој ден од воздухот, главно од согорување на фосилните горива. Се смета дека тие можат да имаат штетни ефекти врз бременоста, вклучително и зголемени спонтани абортуси и предвремено породување. Јаглеродни честички се пронајдени во плацентата кај жени изложени на загаден воздух во текот на бременоста.Истражувачите велат дека ова се првите докази дека плацентната бариера може да биде пробиена од честички што ги вдишуваат мајките.Малите честички може да предизвикаат значителни заболувања поврзани со плацентата. Плацентата е клучна за негување и поддршка на сите потреби на бебето. И функцијата и структурата на плацентата се важни, не само за растот и благосостојбата на бебето, туку и за мајката. #air#airpollution #pollution #cleanair#breatheclean #breatheprotected #nosefilters#o2nosefilters #behealthy #health#nose#filters#stoppollution #stoppolluting #awareofpollution #skopje#makedonija #zagaduvanje #vozduh#cistvozduh #fotonanedelata #pharmacy#mojafarmacija #kids#moms#people#world#baby#placenta

  Заштитете се себе и вашите најмили со О2 филтрите за нос.Најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, РМ10 честички до 90%, РМ2,5 до 70% и алергени вируси и бактерии! Честичките од јаглерод се ослободуваат секој ден од воздухот, главно од согорување на фосилните горива. Се смета дека тие можат да имаат штетни ефекти врз бременоста, вклучително и зголемени спонтани абортуси и предвремено породување. Јаглеродни честички се пронајдени во плацентата кај жени изложени на загаден воздух во текот на бременоста.Истражувачите велат дека ова се првите докази дека плацентната бариера може да биде пробиена од честички што ги вдишуваат мајките.Малите честички може да предизвикаат значителни заболувања поврзани со плацентата. Плацентата е клучна за негување и поддршка на сите потреби на бебето. И функцијата и структурата на плацентата се важни, не само за растот и благосостојбата на бебето, туку и за мајката. #air #airpollution #pollution #cleanair #breatheclean #breatheprotected #nosefilters #o2nosefilters #behealthy #health #nose #filters #stoppollution #stoppolluting #awareofpollution #skopje #makedonija #zagaduvanje #vozduh #cistvozduh #fotonanedelata #pharmacy #mojafarmacija #kids #moms #people #world #baby #placenta

 • 🌫🌬Ситните штетни честички во воздухот предизвикани од аерозагадувањето предизвикуваат голема штета по човечкото здравје. Загадувањето на воздухот зема огромен замав во светот, особено ситните честички PM10 и PM2.5, што се толку мали да може да навлезат во белите дробови и да предизвикаат сериозни здравствени проблеми,особено респираторни. Луѓето со срцеви и белодробни заболувања, децата и повозрасните лица се најмногу погодени од изложенос на загадувањето.Сепак и доколку сте здрави,при подолга изложеност може да се јават привремени симптоми. Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Во едно пакување има 10 филтри и 1 travel case за носење во чанта, а може да ги најдете во 3 големини: S, M i L, имајќи предвид дека големината М одговара на 90% од популацијата. #airpollution #pollution#breatheprotected #cleanair#air#airpollutioncontrol #nosefilters#o2nosefilters #staysafe #behealthy #health#doctor#instapollution #instagram #awearness #kids#people#world#nature#moretreesplease #mojafarmacija #apteka#pharmacy #pharmacist #eurofarm#skopje#makedonija

  🌫🌬Ситните штетни честички во воздухот предизвикани од аерозагадувањето предизвикуваат голема штета по човечкото здравје. Загадувањето на воздухот зема огромен замав во светот, особено ситните честички PM10 и PM2.5, што се толку мали да може да навлезат во белите дробови и да предизвикаат сериозни здравствени проблеми,особено респираторни. Луѓето со срцеви и белодробни заболувања, децата и повозрасните лица се најмногу погодени од изложенос на загадувањето.Сепак и доколку сте здрави,при подолга изложеност може да се јават привремени симптоми. Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Во едно пакување има 10 филтри и 1 travel case за носење во чанта, а може да ги најдете во 3 големини: S, M i L, имајќи предвид дека големината М одговара на 90% од популацијата. #airpollution #pollution #breatheprotected #cleanair #air #airpollutioncontrol #nosefilters #o2nosefilters #staysafe #behealthy #health #doctor #instapollution #instagram #awearness #kids #people #world #nature #moretreesplease #mojafarmacija #apteka #pharmacy #pharmacist #eurofarm #skopje #makedonija

 • Вака изгледаат О2 филтрите за нос по поминати повеќе од осум часа изложеност на загаден воздух. Благодарение на иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, РМ10 честички до 90%, РМ2,5 до 70% и алергени вируси и бактерии. #pollution #airpollution #airpollutionawareness #air#cleanair#stoppollution #nosefilters #o2nosefilters #чиствоздух #загаденвоздух #сакамедадишеме #неседише#депонија #скопје #македонија #воздух #стопзазагадувањето #мојафармација #филтри#behealthy

  Вака изгледаат О2 филтрите за нос по поминати повеќе од осум часа изложеност на загаден воздух. Благодарение на иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, РМ10 честички до 90%, РМ2,5 до 70% и алергени вируси и бактерии. #pollution #airpollution #airpollutionawareness #air #cleanair #stoppollution #nosefilters #o2nosefilters #чиствоздух #загаденвоздух #сакамедадишеме #неседише #депонија #скопје #македонија #воздух #стопзазагадувањето #мојафармација #филтри #behealthy

 • При самото излегување од дома сме изложени на штетни гасови од сообраќајот и индустријата, на полен и прашина.Смогот се задржува во белите дробови бидејќи хемикалиите и токсините лесно патуваат во организмот. Кога вдишуваме смог наместо чист воздух се изложуваме на ризик од најразлични компликации и болести. Најголем дел од здравствените проблеми се резултат на присуството на PM 2.5 честички во воздухот, ситни честички кои се мешаат со крвта и влијаат на нивото на холестерол, што може да предизвика проблеми со срцето. Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Додека воздухот поминува низ филтрите, сите честички се задржуваат за нив, наместо за вашите бели дробови и дишни патишта! #cleanair#nosefillers #air#breathecleanair #stoppollution #pollution #safe#healthylifestyle #o2nosefilters #takecare #airpollution #o2

  При самото излегување од дома сме изложени на штетни гасови од сообраќајот и индустријата, на полен и прашина.Смогот се задржува во белите дробови бидејќи хемикалиите и токсините лесно патуваат во организмот. Кога вдишуваме смог наместо чист воздух се изложуваме на ризик од најразлични компликации и болести. Најголем дел од здравствените проблеми се резултат на присуството на PM 2.5 честички во воздухот, ситни честички кои се мешаат со крвта и влијаат на нивото на холестерол, што може да предизвика проблеми со срцето. Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Додека воздухот поминува низ филтрите, сите честички се задржуваат за нив, наместо за вашите бели дробови и дишни патишта!#cleanair #nosefillers #air #breathecleanair #stoppollution #pollution #safe #healthylifestyle #o2nosefilters #takecare #airpollution #o2

 • Заштитете се себе и вашите најмили со О2 филтрите за нос.Најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, РМ10 честички до 90%, РМ2,5 до 70% и алергени вируси и бактерии! Честичките од јаглерод се ослободуваат секој ден од воздухот, главно од согорување на фосилните горива. Се смета дека тие можат да имаат штетни ефекти врз бременоста, вклучително и зголемени спонтани абортуси и предвремено породување. Јаглеродни честички се пронајдени во плацентата кај жени изложени на загаден воздух во текот на бременоста.Истражувачите велат дека ова се првите докази дека плацентната бариера може да биде пробиена од честички што ги вдишуваат мајките.Малите честички може да предизвикаат значителни заболувања поврзани со плацентата. Плацентата е клучна за негување и поддршка на сите потреби на бебето. И функцијата и структурата на плацентата се важни, не само за растот и благосостојбата на бебето, туку и за мајката. #airpollution #placenta #baby#newborn #pollution #pregnant #mom #stoppollution #PM2 #PM10 #beathecleanair #breathecleanair #healthyhabits #health#doctor #nosefilters #nose #o2nosefilters #takecare #antipollution

  Заштитете се себе и вашите најмили со О2 филтрите за нос.Најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, РМ10 честички до 90%, РМ2,5 до 70% и алергени вируси и бактерии! Честичките од јаглерод се ослободуваат секој ден од воздухот, главно од согорување на фосилните горива. Се смета дека тие можат да имаат штетни ефекти врз бременоста, вклучително и зголемени спонтани абортуси и предвремено породување. Јаглеродни честички се пронајдени во плацентата кај жени изложени на загаден воздух во текот на бременоста.Истражувачите велат дека ова се првите докази дека плацентната бариера може да биде пробиена од честички што ги вдишуваат мајките.Малите честички може да предизвикаат значителни заболувања поврзани со плацентата. Плацентата е клучна за негување и поддршка на сите потреби на бебето. И функцијата и структурата на плацентата се важни, не само за растот и благосостојбата на бебето, туку и за мајката. #airpollution #placenta #baby #newborn #pollution #pregnant #mom #stoppollution #pm2 #pm10 #beathecleanair #breathecleanair #healthyhabits #health #doctor #nosefilters #nose #o2nosefilters #takecare #antipollution

 • При самото излегување од дома сме изложени на штетни гасови од сообраќајот и индустријата, на полен и прашина.Смогот се задржува во белите дробови бидејќи хемикалиите и токсините лесно патуваат во организмот. Кога вдишуваме смог наместо чист воздух се изложуваме на ризик од најразлични компликации и болести. Најголем дел од здравствените проблеми се резултат на присуството на PM 2.5 честички во воздухот, ситни честички кои се мешаат со крвта и влијаат на нивото на холестерол, што може да предизвика проблеми со срцето. Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Додека воздухот поминува низ филтрите, сите честички се задржуваат за нив, наместо за вашите бели дробови и дишни патишта! #airpollution #PM2 #o2nosefilters #PM10 #helth #breathecleanair #air #cleanair #nose #nosefilters #takecare #behealthy #stoppollution

  При самото излегување од дома сме изложени на штетни гасови од сообраќајот и индустријата, на полен и прашина.Смогот се задржува во белите дробови бидејќи хемикалиите и токсините лесно патуваат во организмот. Кога вдишуваме смог наместо чист воздух се изложуваме на ризик од најразлични компликации и болести. Најголем дел од здравствените проблеми се резултат на присуството на PM 2.5 честички во воздухот, ситни честички кои се мешаат со крвта и влијаат на нивото на холестерол, што може да предизвика проблеми со срцето. Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Додека воздухот поминува низ филтрите, сите честички се задржуваат за нив, наместо за вашите бели дробови и дишни патишта! #airpollution #pm2 #o2nosefilters #pm10 #helth #breathecleanair #air #cleanair #nose #nosefilters #takecare #behealthy #stoppollution

 • При самото излегување од дома сме изложени на штетни гасови од сообраќајот и индустријата, на полен и прашина.Смогот се задржува во белите дробови бидејќи хемикалиите и токсините лесно патуваат во организмот. Кога вдишуваме смог наместо чист воздух се изложуваме на ризик од најразлични компликации и болести. Најголем дел од здравствените проблеми се резултат на присуството на PM 2.5 честички во воздухот, ситни честички кои се мешаат со крвта и влијаат на нивото на холестерол, што може да предизвика проблеми со срцето. Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Додека воздухот поминува низ филтрите, сите честички се задржуваат за нив, наместо за вашите бели дробови и дишни патишта! #airpollution #PM2 #pollution #cleanair #nose #nosefilters #o2nosefilters #stoppollution #breathecleanair #doctor

  При самото излегување од дома сме изложени на штетни гасови од сообраќајот и индустријата, на полен и прашина.Смогот се задржува во белите дробови бидејќи хемикалиите и токсините лесно патуваат во организмот. Кога вдишуваме смог наместо чист воздух се изложуваме на ризик од најразлични компликации и болести. Најголем дел од здравствените проблеми се резултат на присуството на PM 2.5 честички во воздухот, ситни честички кои се мешаат со крвта и влијаат на нивото на холестерол, што може да предизвика проблеми со срцето. Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Додека воздухот поминува низ филтрите, сите честички се задржуваат за нив, наместо за вашите бели дробови и дишни патишта!#airpollution #pm2 #pollution #cleanair #nose #nosefilters #o2nosefilters #stoppollution #breathecleanair #doctor

 • Bоздухот е најважен ЕЛЕМЕНТ НА НАШИОТ ДЕН, а сепак има безброј штетни честички во нашите непосредни воздушни зони во кое било време. Заштитете се себеси во овие средини со О2 филтри за нос!! Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени, вируси и повеќе за целото време на носење и заштита. Неколку слоеви електростатички материјали зафаќаат честички слични на тоа како еден магнет ги привлекува честичките на железо - бидејќи загадувачите се придржуваат до филтрите, наелектризираната површина се зголемува и го подобрува филтрациониот ефект без намалување на протокот на воздух.  #airpollution #nose #nosefilters #pollution #helth #cleanair #air #o2nosefilters #stoppollution #publictransport #behealthy #helth #doctor #PM2 #PM10

  Bоздухот е најважен ЕЛЕМЕНТ НА НАШИОТ ДЕН, а сепак има безброј штетни честички во нашите непосредни воздушни зони во кое било време. Заштитете се себеси во овие средини со О2 филтри за нос!! Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени, вируси и повеќе за целото време на носење и заштита. Неколку слоеви електростатички материјали зафаќаат честички слични на тоа како еден магнет ги привлекува честичките на железо - бидејќи загадувачите се придржуваат до филтрите, наелектризираната површина се зголемува и го подобрува филтрациониот ефект без намалување на протокот на воздух. #airpollution #nose #nosefilters #pollution #helth #cleanair #air #o2nosefilters #stoppollution #publictransport #behealthy #helth #doctor #pm2 #pm10

 • Со зголемувањето на загадувањето во градските средини, драстично се зголеми бројот на лица кои имаат здравствени проблеми. Астма, алергија, проблеми со дишењето, главоболки, гадење и други потешкотии се јавуваат со зголемување на концентрацијата на ПМ2.5 и ПМ 10 честичките. Со секој вдишан воздух во услови на највисока загаденост ние му штетиме на нашето здравје. Најновата студија докажува дека честички од загадениот воздух се пронајдени во плацентата. Пронајдени се  илјадници ситни честички на кубен милиметар на ткиво во секоја анализирана плацента.Истражувањето сугерира дека самите честички можат да бидат причина за спонтани абортуси,предверемено родени бебиња и многу други компликации во бременоста.Загадувањето на воздухот може да му наштети на секој орган и буквално секоја клетка во човечкото тело. Заштитете се себе и вашите најмили со О2 филтрите за нос.Најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, РМ10 честички до 90%, РМ2,5 до 70% и алергени вируси и бактерии! #o2nosefilters #airpollution #air #cleanair #protectyourhealth #pollution #stoppollution #nosefilters #mom#kids#baby#newborn#placenta #trafic#PM2 #PM10 #behealthy #breathecleanair #doctor #freshair

  Со зголемувањето на загадувањето во градските средини, драстично се зголеми бројот на лица кои имаат здравствени проблеми. Астма, алергија, проблеми со дишењето, главоболки, гадење и други потешкотии се јавуваат со зголемување на концентрацијата на ПМ2.5 и ПМ 10 честичките. Со секој вдишан воздух во услови на највисока загаденост ние му штетиме на нашето здравје. Најновата студија докажува дека честички од загадениот воздух се пронајдени во плацентата. Пронајдени се  илјадници ситни честички на кубен милиметар на ткиво во секоја анализирана плацента.Истражувањето сугерира дека самите честички можат да бидат причина за спонтани абортуси,предверемено родени бебиња и многу други компликации во бременоста.Загадувањето на воздухот може да му наштети на секој орган и буквално секоја клетка во човечкото тело. Заштитете се себе и вашите најмили со О2 филтрите за нос.Најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, РМ10 честички до 90%, РМ2,5 до 70% и алергени вируси и бактерии!#o2nosefilters #airpollution #air #cleanair #protectyourhealth #pollution #stoppollution #nosefilters #mom #kids #baby #newborn #placenta #trafic #pm2 #pm10 #behealthy #breathecleanair #doctor #freshair

 • Вака изгледаат О2 филтрите за нос по поминати повеќе од осум часа изложеност на загаден воздух. Благодарение на  иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, РМ10 честички до 90%, РМ2,5 до 70% и алергени вируси и бактерии. #doctor #air #pollution #airpollution #cleanair#beathecleanair#stoppollution #nose#nosefilters #PM10 #PM2.5 #o2nosefilters #helth #behealthy #takecare #nature

  Вака изгледаат О2 филтрите за нос по поминати повеќе од осум часа изложеност на загаден воздух. Благодарение на  иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, РМ10 честички до 90%, РМ2,5 до 70% и алергени вируси и бактерии. #doctor #air #pollution #airpollution #cleanair #beathecleanair #stoppollution #nose #nosefilters #pm10 #pm2.5 #o2nosefilters #helth #behealthy #takecare #nature

 • Ситните штетни честички во воздухот предизвикани од аерозагадувањето предизвикуваат голема штета по човечкото здравје. Загадувањето на воздухот зема огромен замав во светот, особено ситните честички PM10 и PM2.5, што се толку мали да може да навлезат во белите дробови и да предизвикаат сериозни здравствени проблеми,особено респираторни. Луѓето со срцеви и белодробни заболувања, децата и повозрасните лица се најмногу погодени од изложенос на загадувањето.Сепак и доколку сте здрави,при подолга изложеност може да се јават привремени симптоми. Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Во едно пакување има 10 филтри и 1 travel case за носење во чанта, а може да ги најдете во 3 големини: S, M i L, имајќи предвид дека големината М одговара на 90% од популацијата. #pollution #airpollution #PM10 #PM2.5 #o2nosefilters #nosefilters #takecare#stayhealhty #selflove #doctor#pulmology #cleanair#nature#planetearth #air#breathe

  Ситните штетни честички во воздухот предизвикани од аерозагадувањето предизвикуваат голема штета по човечкото здравје. Загадувањето на воздухот зема огромен замав во светот, особено ситните честички PM10 и PM2.5, што се толку мали да може да навлезат во белите дробови и да предизвикаат сериозни здравствени проблеми,особено респираторни. Луѓето со срцеви и белодробни заболувања, децата и повозрасните лица се најмногу погодени од изложенос на загадувањето.Сепак и доколку сте здрави,при подолга изложеност може да се јават привремени симптоми. Најсоодветен и најефективен начин да се заштитите од штетните честички се О2 Nose Filters.Комбинирајќи ја иновативната наука за филтрирање на 3М со елегантен дизајн на О2, создадовме најдиректно и најефикасно решение за загадување на воздухот, алергени и вируси. О2 филтрите штитат од штетните РМ10 честички до 90% и од РМ2,5 до 70%, а низ тенката мембрана не можат да пробијат инхалаторните алергии како што е алергијата на полен! Исто така не може да има пробивање на микроорганизми ( БАКТЕРИИ И ВИРУСИ). Во едно пакување има 10 филтри и 1 travel case за носење во чанта, а може да ги најдете во 3 големини: S, M i L, имајќи предвид дека големината М одговара на 90% од популацијата.#pollution #airpollution #pm10 #pm2.5 #o2nosefilters #nosefilters #takecare #stayhealhty #selflove #doctor #pulmology #cleanair #nature #planetearth #air #breathe


       Next